Her er en promo mere for den kommende anime adaptation af Iro Aidas Toilet-Bound Hanako-kun (Jibaku Shōnen Hanako-kun) manga. Den begynder på japansk TV den 9 januar 2020.

Videoen afslører og fremfører åbningstemasangen “No.7” af “Chibaku Shōnen Band”, en ny musikalsk gruppe bestående af Yoji Ikuta (fra PENGUIN RESEARCH), musikeren Masayoshi Ōishi og ZiNG.

Beskrivelse

“Hanako-san, Hanako-san … er du der?”
På Kamome akademi går der rygter om skolens syv mysterier, hvoraf det ene er Hanako-san. Hun siges at hjemsøge den tredje bås på tredje sals pige badeværelset i den gamle skolebygning. Hanako-san opfylder ethvert ønske, når hun indkaldes. Nene Yashiro, en okkult-interesseret gymnasiepige, der drømmer om romantik, går ind i dette hjemsøgte badeværelse… men den Hanako-san hun møder der, er intet som hun forestillede sig! Kamom akademiets Hanako-san… er en dreng!

Forklaring

En af de mere vedvarende moderne myter / skræmmefortællinger som skolebørn fortæller hinanden er om (pigen) Hanako, der døde på et skoletoilet og nu hjemsøger skolen. Historien har floreret i årtier, lang tid inden Rowling fandt på Moaning Myrtle.

Toilet-Bound Hanako-kun Anime Promo + Info

Læs mere

Kategoriseret i: