Skip to content Skip to footer

Anime nyheder: Earwig and the Witch, Sailor Moon, Show By Rock, Wolverine, World Trigger

Earwig and the Witch, første trailer for første 3DCG Ghibli film

NHK offentliggjorde tirsdag den første reklame video for Studio Ghiblis første CG-film Earwig and the Witch, Goro Miyazakis anime-adaption af Diana Wynne Jones roman af samme navn. Videoen på to minutter streames på NHKs hjemmeside.

Beskrivelse

Ikke alle forældreløse elsker livet på St. Morwald’s børnehjem, men Earwig gør det. Hun får alt, hvad hun vil, når hun ønsker det, og det har været sådan, siden hun blev placeret foran børnehjemmet som baby.

Alt dette ændrer sig den dag, Bella Yaga og Mandrake kommer til St. Morwald, forklædt som plejeforældre. Earwig bringes ind i et mystisk hus med usynlige værelser, eliksirer og magiske bøger, hvor magi lurer i hvert hjørne. De fleste af børnene var løbet skrigende væk fra et sådant hus, men ikke Earwig. Med sin egen kløgtighed og hjælp fra en talende kat vil hun vise heksen, hvem der bestemmer i huset

Kilde

Sailor Moon Eternal anime film nyt billede/plakat

Den officielle Twitter-konto for Sailor Moon anime-filmene udgav et nyt billede til den kommende todelte Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie, der planlægges udgivet den 8. januar og 11. februar i japanske biografer.

Sailor Moon Eternal anime film nyt billede/plakat

Kilde

Show by Rock!! Stars!! anime begynder den 7 januar

Den officielle hjemmeside for Show By Rock!! Stars!! TV-anime serien meddelte søndag, at serien får premiere den 7. januar kl. 23:00.

Anime vil have de eksisterende bands i franchisen, og rollebesætningsmedlemmerne gentager deres roller i den nye anime.

Show by Rock!! Stars!! anime begynder den 7 januar

Kilde

Wolverine anime serien kommer på Netflix

Netflix har fået licensen til Wolverine anime serien. Den vises fra 16. december 2020.

Anime er fra 2011 og blev instrueret af Hiroshi Aoyama hos Studio Madhouse. Manuskriptet blev kontrolleret af Kengo Kaji, mens musikken blev komponeret af Tetsuya Takahashi.

Wolverine anime serien kommer på Netflix

Kilde

World Trigger anden sæson trailer

En ny reklame og en andet billede visning for den kommende anden sæson er blevet offentliggjort på den officielle hjemmeside for World Trigger anime serien.

Serien begynder den 9 januar 2021.

World Trigger anden sæson trailer

Kilde

Skriv en kommentar

Go to Top