Alters figur af Clalaclan fra Shining Wind i hendes Phileas Armor er ufatteligt smuk, en af de flotteste figurer jeg har set i lang tid. Grunden til dette er ikke bare den gode modellering, der er rigtig mange detaljer med og farvelægningen på rustningen og underkjolen er nærmest perfekt.

Jeg er, som jeg tidligere har nævnt, ikke vild fan af blege figurer, og med hendes platin-blonde hår og meget lyse rustning ser hun noget bleg ud. Som tidligere nævnt er farvelægningen på rustningen dog eminent god, alene den gør at jeg kraftigt overvejer figuren. At der også er rigtig mange detaljer og at hun bortset fra det blege ser ret godt ud trækker også i positiv retning. Det noget underlige våben er dog negativt, det ser godt ud men kan alligevel ikke tage hende helt seriøst med det. Samlet gør kvaliteten dog at den er i toppen af min “overvejer kraftigt at købe” liste alt i alt.

Hun udkommer til juli og kan forudbestilles hos Hobby Search og AmiAmi for 9800 yen (592kr), en høj pris men for denne grad af detaljer og kvalitet er det absolut retfærdiggjort.

Kilde Tomopop
Kilde
wCloudxKumo

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,