Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Figurer og merchandise

Alters Clalaclan fra Shining Wind er ufatteligt smuk

100311cla1

Alters figur af Clalaclan fra Shining Wind i hendes Phileas Armor er ufatteligt smuk, en af de flotteste figurer jeg har set i lang tid. Grunden til dette er ikke bare den gode modellering, der er rigtig mange detaljer med og farvelægningen på rustningen og underkjolen er nærmest perfekt.

Jeg er, som jeg tidligere har nævnt, ikke vild fan af blege figurer, og med hendes platin-blonde hår og meget lyse rustning ser hun noget bleg ud. Som tidligere nævnt er farvelægningen på rustningen dog eminent god, alene den gør at jeg kraftigt overvejer figuren. At der også er rigtig mange detaljer og at hun bortset fra det blege ser ret godt ud trækker også i positiv retning. Det noget underlige våben er dog negativt, det ser godt ud men kan alligevel ikke tage hende helt seriøst med det. Samlet gør kvaliteten dog at den er i toppen af min “overvejer kraftigt at købe” liste alt i alt.

Hun udkommer til juli og kan forudbestilles hos Hobby Search og AmiAmi for 9800 yen (592kr), en høj pris men for denne grad af detaljer og kvalitet er det absolut retfærdiggjort.

Kilde Tomopop
Kilde
wCloudxKumo

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Figurer og merchandise

Kommende nendoroids til sommer 2023 af alt fra motorsavs-venner over virtuelle sangerinder til superhelte-skabere.

Figurer og merchandise

En række kommende figurer af piger der kommer næste år. De har alt fra skoleuniformer til diverse kamp-dragter på.

Figurer og merchandise

Fire kommende figurer af bestemte og fyrige karakterer der udkommer mellem maj og august 2023.

Figurer og merchandise

Kommende figurer af piger i undertøj eller meget små bikinier. NOTE: Der er posering og detaljer, herunder aftageligt tøj, der kan virke stødende på...