Ashita no Joe, Tomorrows Joe, er en i Japan populær serie fra starten af 70erne om en bokser. Der er både lavet en anime, flere video-spil og en tidligere film, men der kommer en ny film næste år med Tomahisa Yamashita fra drengegruppen NewS som Joe.

Historien om Joe går ud på at den unge forældreløse Joe Yabuki løber væk og støder ind i manden Danpei, som så lærer ham at bokse. Det er en af de mest kritikerroste mangaer og serien var så populær at den twist i animeen skabte avisoverskrifter derovre i sin tid.

Det skal nok tiltale mange piger at de får Tomahisa Yamashita rende rundt uden bluse i lang tid, og Teruyuki Kagawa (20th Century Boys, Tsurugidake Tennoki, Legenden om Jordhavet) som Danpei passer umiddelbart også godt, især da han er fan af boksning og kommenterer det på TV.
Filmen instrueres af Fumihiko Sori (Ping Pong, Vexille – 2077 Isolation of Japan, To).

Kilde AnimeNewsNetwork
Kilde Japanator

Kategoriseret i: