Kuruno Kurumo vil meget passende nu det er ved at være Valentinsdag give sit kage-hjerte væk, men den der spiser det skal nok passe lidt på hvis man tænker på mangaen. Der går dog lidt tid endnu før figuren udkommer, nemlig til sidst i juni. Hun vil koste 8381 yen (510kr) hvis succubus maids er noget for dig, men hvilke fyre (og sikkert også en del piger) kan sige nej til det?

Figuren kommer i to udgaver, men fælles for dem begge er at de er i maid-uniformer med hvide flæser og at man kan tage uniformen af hende og se hende i undertøj. Den almindelige udgave har sort maid-tøj med hvide flæser på og hvidt undertøj uden sløjfe medens limited udgaven har ren hvid maid-uniform og så sort undertøj med hvid sløjfe.

Jeg kan selv klart bedst lide den sort og hvide maid uniform, den er markant pænere end den ensfarvede efter min mening, men undertøjet på limited udgave er pænest med det sorte og den lille hvide sløjfe, det sidste er især med til at gøre udslaget. Limited udgaven er dog nok meget svær at skaffe, så det gør valget noget lettere.

Hun kan forudbestilles hos Play Asia og Hobby Search. Den sjældne limited edition udgave fra Resinya er noget sværere at skaffe.

Kilde Tomopop

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,