Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Film og TV

Endnu en amerikansk Godzilla film på vej

100405god

Denne gang er det Legendary Pictures, folkene bag den aktuelle Clash of the Titans, der vil lave en film baseret på Tohos legendariske monster. De har gjort det tydeligt at det ikke er en efterfølger til filmen fra 1998 af Roland Emmerich og Sony men mere en genindspilning af de orignale film. De håber at filmen bliver klar i 2012 og regner med at annoncere en instruktør snart. Den bliver udgivet i samarbejde med Warner Bros og Toho i Japan.

100405god

Ud fra hvad jeg har set af Clash of the Titan virker det til at de måske vil kunne løfte en amerikansk Godzilla film bedre end den sidste, de har i hvert fald godt fat om underlige, store monstre hvilket er en god start.

Kilde Topless Robot (worksafe)

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

The Concierge at Hokkyoku Department Store er en kommende anime film om et stormagasin med dyr som kunder.

Anime

Her er rollerne for skurkene i de kommende Sailor Moon Cosmos film, de snart får premiere i de japanske biografer.

Figurer og merchandise

To kommende figurer der er mecha men lige så meget monster som de var kaiju.

Anime

Filmen får premiere i Japan og streames på Netflix den 16. juni