Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Film og TV

Endnu en amerikansk Godzilla film på vej

100405god

Denne gang er det Legendary Pictures, folkene bag den aktuelle Clash of the Titans, der vil lave en film baseret på Tohos legendariske monster. De har gjort det tydeligt at det ikke er en efterfølger til filmen fra 1998 af Roland Emmerich og Sony men mere en genindspilning af de orignale film. De håber at filmen bliver klar i 2012 og regner med at annoncere en instruktør snart. Den bliver udgivet i samarbejde med Warner Bros og Toho i Japan.

100405god

Ud fra hvad jeg har set af Clash of the Titan virker det til at de måske vil kunne løfte en amerikansk Godzilla film bedre end den sidste, de har i hvert fald godt fat om underlige, store monstre hvilket er en god start.

Kilde Topless Robot (worksafe)

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Til sommer kommer de sidste to film i Sailor Moon rebooten.

Anime

Filmen til serien får premiere sidst i februar.

Anime

Allerede inden serien begyndte den 11 januar blev en film annonceret.

Anime

Den populære idol-serie IDOLiSH7 får en film til foråret.