Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Film og TV

Trailer for kommende film: Gaiking

100402gai1

Gaiking er en klassisk mecha-serie fra sidst i 70erne, og der kommer snart en 3d-animeret film bygget over den fra Hollywood. Produktionen bliver ledet af Jules Urbach og instruktøren er Matthew Gratzner. Begge er ikke ukendte med arbejdet med special effekter, Jules Urbach stod for effekterne i “The Curious Case of Benjamin Button” og Matthew Gratzner var med til at lave “The Dark Knight” og “Iron Man“. De har begge udtalt at de vil gå tilbage til animeens rødder hvad historie angår.

Traileren er ganske detaljeret animeret, men den virker meget mørk og siger ikke ret meget. Umiddelbart meget mere mørk og ensartet sort/grå end den originale serie, men vi er selvfølgelig heller ikke i 70erne mere, så lidt ændringer i det visuelle er forståeligt. Jeg håber at de holder deres løfte om ikke at ændre i historien modsat andre mecha til live-action film fra USA.

Kilde Topless Robot (worksafe)
Kilde
Sankaku Complex (ADVARSEL: Siden indeholder materiale der er 18+

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Filmen får premiere i Japan og streames på Netflix den 16. juni

Anime

Til næste forår kommer der en opsamlingsfilm af den populære serie fra efteråret 2022.

Anime

Sequel filmen til Rascal Does Not Dream serien får premiere i Japan den 23 juni.

Anime

Den nyeste Detective Conan film er den mest sete på premieren, franchisen står stadig stærkt selv efter så mange år.