Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Film og TV

Trailer for kommende film: Gaiking

100402gai1

Gaiking er en klassisk mecha-serie fra sidst i 70erne, og der kommer snart en 3d-animeret film bygget over den fra Hollywood. Produktionen bliver ledet af Jules Urbach og instruktøren er Matthew Gratzner. Begge er ikke ukendte med arbejdet med special effekter, Jules Urbach stod for effekterne i “The Curious Case of Benjamin Button” og Matthew Gratzner var med til at lave “The Dark Knight” og “Iron Man“. De har begge udtalt at de vil gå tilbage til animeens rødder hvad historie angår.

Traileren er ganske detaljeret animeret, men den virker meget mørk og siger ikke ret meget. Umiddelbart meget mere mørk og ensartet sort/grå end den originale serie, men vi er selvfølgelig heller ikke i 70erne mere, så lidt ændringer i det visuelle er forståeligt. Jeg håber at de holder deres løfte om ikke at ændre i historien modsat andre mecha til live-action film fra USA.

Kilde Topless Robot (worksafe)
Kilde
Sankaku Complex (ADVARSEL: Siden indeholder materiale der er 18+

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Til sommer kommer de sidste to film i Sailor Moon rebooten.

Anime

Filmen til serien får premiere sidst i februar.

Anime

Allerede inden serien begyndte den 11 januar blev en film annonceret.

Anime

Den populære idol-serie IDOLiSH7 får en film til foråret.