Nuttet og Queens Blade er normalt ikke to ting man forbinder med hinanden, Queens Blade er direkte in-your-face sex-appeal og fremvisning af mere eller mindre nøgne piger, men de udgiver alligevel nendoroids af pigerne derfra og nu er det så Reinas tur.

Kvaliteten er typisk nendoroid og dermed ikke dårlig, men chain-mail bikini ser lidt spøjst ud på en nendoroid, og det samme gør hendes g-streng. G-strengen og hendes tydelige bryster (der ville være meget store hvis man skalerede dem op fra nendoroid størrelse) virker lidt kiksede på en figur der ellers går efter et nuttet udtryk, og det gør nendoroids jo. Dette sammen med hendes underlige måde at sidde på (tingen der hænger ned fra hendes rustning kan meget let tolkes forkert når hun sidder) gør at hun ikke virker specielt tiltrækkende for mig – noget nendoroids ellers normalt er.

Hun udkommer til juli til en pris på 3500yen (208kr), standard-prisen for nendoroids, og kan købes hos Hobby Search, Hobby Link Japan og Otacute.

Kilde WCloudxKumo
Kilde
Alafista

Kategoriseret i: