Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Kaichū! high school bueskydnings manga får web anime

100718kai

100718kaiI forbindelse med at andet bind af Yūki Hayashis Kaichū! high school bueskydnings manga streamer Shuieshas en original fire minutters web anime film. Den romantiske komedie kortfilm handler om high school bueskydnings klubmedlemmet Tatsuya Tachikawa (Kazuto Kokubu) og hans reaktion på Gonzaburō Fudō (Eriko Nakamura) – den smukke nye elev hvis udseende er misvisende.

Web animeen er bygget over den originale Kaichū! one-shot manga der gik i Young Jump Zōkan Mantarō magasin i 2006. One-shot mangaen og web animeens historie er forskellig fra den senere Kaichū! manga serie, i hvilken Tachikawa er den ny elev og “Gon-chan” er det turnerings vindende bueskydnings geni.

Den almindelige manga serie startede i Weekly Young Jump magasinet sidste år, men siden er den flyttet til Young Jumps hjemmeside i år. Den anden og sidste web anime film vil blive streamet den 30 juli.

Kilde Comic Natalie
Kilde Saishin Anime Jōhō
Kilde AnimeNewsNetwork

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X