Det er blevet bekræftet af Shogakugans Monthly Sunday GX magasin at der kommer en anime udgave af Hajime Yamuras Kamisama Dolls overnaturlige action manga.

Historien handler om Kyōhei, en studerende på college som voksede op i en landsby der tilbad figur-hoveder kaldet kukuri som guder. Kyōhei opgav sin hjemby da han flyttede til Tokyo og begravede sig i college livet. Men en dag møder han sin yngre søster Utao med hendes kukuri i Tokyo, og han hører fra hende at en flygtning ved navn Aki fra hans hjemby også er i Tokyo (med sin kukuru på slæb), og at han er ansvarlig for en skrækkelig forbrydelse som Kyōhei netop har set. Kyōhei indser at han ikke kan flygte fra hvad han forsøgte at efterlade i landsbyen.

Mangaen har kørt i Monthly Sunday GX siden 2006 og det syvende bind udkom i dag lørdag. Shogakugan havde allerede antydet at både magasinet og mangaens seneste bind ville “have en betydningsfuld annoncering.” Magasinet havde et glimt af mangaens syvende bind, der har et bånd omkring der annoncerede at noget har fået “grønt lys.”

Kilde Moon Phase
Kilde AnimeNewsNetwork

Kategoriseret i: