En lidt anderledes figur af Tamaki-chan fra ToHeart2 hvor hun er klædt ud som noget der minder om en meget let-påklædt samurai kan nu bestilles.

Kotobukiya har endnu en gang lavet en godt udseende Tamaki figur, hendes krop er vanen tro velproportioneret og hendes hud er malet godt med realistiske toner og farvenuancer. Hendes hår blafrer i vinden hvilket giver en god dynamik, omend det ikke er det flottest lavede hår jeg har set på en figur af hende. Hendes stramme “samurai” tøj er designet udmærket, omend jeg ikke kan se hvad det har med hende som person at gøre, men de er vel nået det punkt at der er så mange figurer af hende at de er nødt til at være kreative med andet tøj. Samlet er hun ganske flot og absolut værd at overveje.

Hun er 1/8 skala (21,5cm) og den anbefalede pris er normen for størrelsen, 6800yen (473kr). Hun udkommer til december i år (2010), men det er nok tvivlsomt om hun kan nå at ankomme til julegave (desværre, ville ellers være en oplagt gave til mig selv). Hun kan forudbestilles hos PlayAsia for 89,90$ (427kr), men hun kan fås billigere  ved de dedikerede figurbutikker som HobbySearch (5780yen, 402kr) og AmiAmi (5430yen, 377kr).

Kilde Sankaku Complex (ADVARSEL! Siden indeholder materiale der er 18+)
Kilde wCloudxKumo

Kategoriseret i: