Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Figurer og merchandise

Samurai Tamaki figur kan bestilles

100822tam1

En lidt anderledes figur af Tamaki-chan fra ToHeart2 hvor hun er klædt ud som noget der minder om en meget let-påklædt samurai kan nu bestilles.

100822tam1

Kotobukiya har endnu en gang lavet en godt udseende Tamaki figur, hendes krop er vanen tro velproportioneret og hendes hud er malet godt med realistiske toner og farvenuancer. Hendes hår blafrer i vinden hvilket giver en god dynamik, omend det ikke er det flottest lavede hår jeg har set på en figur af hende. Hendes stramme “samurai” tøj er designet udmærket, omend jeg ikke kan se hvad det har med hende som person at gøre, men de er vel nået det punkt at der er så mange figurer af hende at de er nødt til at være kreative med andet tøj. Samlet er hun ganske flot og absolut værd at overveje.

Hun er 1/8 skala (21,5cm) og den anbefalede pris er normen for størrelsen, 6800yen (473kr). Hun udkommer til december i år (2010), men det er nok tvivlsomt om hun kan nå at ankomme til julegave (desværre, ville ellers være en oplagt gave til mig selv). Hun kan forudbestilles hos PlayAsia for 89,90$ (427kr), men hun kan fås billigere  ved de dedikerede figurbutikker som HobbySearch (5780yen, 402kr) og AmiAmi (5430yen, 377kr).

Kilde Sankaku Complex (ADVARSEL! Siden indeholder materiale der er 18+)
Kilde wCloudxKumo

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Her er en trailer for kommende forårs-serie om en kontoransat der mister sin mødom til et yakuza medlem.

Anime

Senku og vennernes rejse fortsætter i en endnu større skala her om nogle uger.

Anime

Det populære spil (med de endnu mere populære lår) kommer som anime her til sommer 2023.

Anime

Den vedvarende populære Aquarion franchise får en fjerde serie.