Som en del festlighederne ved Sanrios 50 års jubilæum har skofabrikanten Dr. Martens annonceret en en serie af tre sko med Sanrio-tema. Disse sko inkluderer en sort og hvid Hello Kitty snørrestøvle, Mary Jane skole i de samme farver og en snørrestøvle med et specielt tryk der har Sanrio personer som Hello Kitty, ChocoCat, MyMelodi og flere. Hvert par sko kan forudbestilles og ved blive afsendt “efter 1/9/10”.

Sanrio blev grundlagt den 10 august 1960. I Japan fejrer Sanrio deres 50 års jubilæum med en stor udstilling på Tokyos kunstige Odaiba ø. Hello Kitty har også fejret sin 36 fødselsdag med SMAP medlemmet og skuespilleren fra Space Battleship Yamato Takuya Kimura. I 2009 slog Hello Kitty sig sammen med X Japan og skabte Yoshikitty, en udgave af Hello Kitty baseret på X Japans Yoshiki.

Kilde AnimeNewsNetwork

Tagged i:

,