Den barmfagre torden kejserinde Arshes Nei fra metal fantasy anime/mangaen Bastard!! kommer nu som en figur selvom serien er langt fra sin storhedstid.

Meget passende er figuren cast-offable, man kan tage hendes tøj af for ekstra erotisk slagkraft. Det er ikke overraskende at det er Orchid Seed der laver den, de er trods alt kendt for deres erotiske figurer og forkærlighed for storbarmede piger.

Hun udkommer til juli 2011 og kan forudbestilles online nu.

Medens figuren på mange punkter er vellavet og har gode detaljer i sculptet, se f.eks. hendes ører, så er farvelægningen lettere skuffende med en meget flad farve-skala næsten uden skygger.

Man kan dog ikke komme uden om at figuren visse steder er rigtig vellavet, hendes fingre er rigtig godt lavede og selv neglene er kommet godt med.

Så samlet er figuren noget blandet efter min mening, men folk der kan lide storbarmede mørklødede kvinder har nok allerede besluttet sig.

Hun har dog en god bagdel, men en god bagdel alene gør ikke en figur købsværdig for mig, så endnu engang skyder Orchid Seed forbi min pengepung.

Kategoriseret i: