Hatsune Miku og Hello Kitty er to af de største pop kultur ikoner i Japan, så det var blot et spørgsmål om tid før de begyndte et samarbejde.

Tokyo Kawaii Magazine (udgivet af ASCII Media Works) vil sælge en serie af samarbejds-produkter mellem Hatsune Miku og Hello Kitty kaldt ‘Hatsune Miku x Hello Kitty’. Der kommer T-shirts (forventet pris: 3334 japanske Yen før skat) såvel som gummi-stropper (forventet pris: 800 japanske Yen før skat).

I anledning af Hatsune Miku koncerten på Anime Expo 2011 vil ‘Hatsune Miku x Hello Kitty’ vil produkterne blive fremvist på MIKUNOPOLIS Executive Committee Boden der.

Den officielle udmelding: Hatsune Miku samarbejder nu med Hello Kitty serien sammen med Kagamine Rin, Kagamine Len og Megurine Luka. Disse samarbejds produkter er planlagt til at blive solgt i Japan i Sanrio hjørner og Sanrio butikker.

Kilde Tokyo Kawaii Magazine
Kilde
DannyChoo
Kilde
Alafista

Kategoriseret i:

Tagged i:

,