Mayu Kodabutsu er netop kommet på en ny skole, og selvom han ikke har fået mange venner endnu har han allerede efter tre dage fået et kærestebrev fra den sødeste pige i klassen, Yuuko Hai.

Istedet for at blive misundt af de andre i klasen, som han forventer, har de ondt af ham. Yuuko er nemlig en shaman, der sender ånder tilbage til dødsriget med De 100 Veje.
De fyre, som hun har vist interesse, er alle kommet ud for skræmmende ting eller endda forsvundet, og meden Kodabutsu hurtigt forsøger at overtale sig selv til at slå op med hende kan han ikke gøre det, da hun er så sød…

Tegnestilen er sød og  med mange små detaljer i bedste shoujo stil, men historien er noget simpel og ret tynd. Hvert kapitel er “ugens spørgelse” uden nogen anden progression end at nummeret på den af de 100 Veje som Yuuko bruger stiger.
Personerne har nogle få egenskaber, som er virkeligt fremtrædende og klassiske for genren. Kodabutsu forsøger at være populær og mere hård selvom han er en typisk skoledreng, men inderst inde er han god med ånder og synes at Yuuko er virkelig sød. Yuuko vil gerne hjælpe alle ånder og er faldet for Kodabutsus godhed, som han ikke ved at hun har set.

Samlet er der altså ikke det store at hente i hverken historie, der dog har nogle interessante ånder hver uge, og de ret flade personer, men tegnestilen gør at det svarer til de halskæder man kan få af farvede sukkerkugler: de er søde og beregnet på de yngre, men ældre kan også få en kort glæde af dem.

Original titel: 幽子ちゃん100連発!!
Genre: Komedie, kærlighed, skole, overnaturlig
Skabt af: Kei Kusonoki
Udgives i Japan af: Shogakugan

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,