ChoKolade og Arashi er to ting som japanske kvinder elsker, så det er en logisk kombination at Arashi medlemmet Matsumoto Jun er med i den seneste reklame for Meiji Milk Chocolate.

I reklamen er Matsumoto klædt som en engelsk gentlemen på en togstation, hvor han taler med en sød lille pige og fortæller hende hvordan hendes mor og bedstemor elskede at spise chokolade, hvorpå han får en plade Meiji Chocolate dukke op i sin hånd. Medens han giver den lækre chokolade til den lille pige siger han “Jeg er sikker på at dine børn også vil kunne lide dem”.

Matsumoto har tilsyneladende lagt megen energi i at lære nummeret. Den professionelle tryllekunstner, som lærte ham tricket, roste ham for at udføre det perfekt på skærmen medens hans stadig kunne huske det han skulle sige.

Kilde Alafista

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,