Den afsluttende temasang til The Apothecary Diaries animeen, “Aikotoba” med AiNA THE END, udgav en fuldlængde anime-musikvideo (AMV) den 13. november 2023 med scener fra animeen. Den kan ses nedenfor:

The Apothecary Diaries‘ romantiske temaer er subtile, men altid til stede i hele showet. Den velmodtagne premiere på tre afsnit handlede om konkubinen Fuyou, hvis “søvngang” faktisk blev afsløret for at være et kompliceret trick for at være sammen med sin sande kærlighed. Afsnit 5s scene, der viser Jinshi, forbløffet over Maomaos skønhed, var blandt de mest ventede af hele serien. Derudover er der den ikke-romantiske kærlighed, der var til stede i Maomaos fortid med sin far, som Lady Gyokuhou viser sin søn, ærbødigheden fra Lady Lifuas tjenerinde, og til gengæld den omsorg, som Lifua viser Maomao efter at have bragt hende ud af hendes syge og depressive tilstand. De ses alle i videoen.

Om serien

The Apothecary Diaries anime serien havde premiere den 21. oktober 2023 og et nyt billede.

Den bliver opdelt i 2 cours (kvartal-sæsoner). Crunchyroll har gang i en simulcast.

The Apothecary Diaries illustration og info
©日向夏・主婦の友インフォス/「薬屋のひとりごと」製作委員会

Serien er baseret på Natsu Hyūga og Touko Shinos The Apothecary Diaries (Kusuriya no Hitorigoto) light novel serie.

Aoi Yūki vil lægge stemme til hovedpersonen Maomao.

Beskrivelse

I øst er der et land styret af en kejser, hvis ægtefæller og tjenende kvinder bor i et vidtstrakt kompleks kendt som hougong, det bagerste palads.

Maomao, en beskeden pige opvokset i en beskeden by med sin apotekerfar, havde aldrig forestillet sig, at det bagerste palads ville have noget med hende at gøre – indtil hun blev kidnappet og solgt til tjeneste der.
Selvom hun ser almindelig ud, har Maomao et hurtigt vid, et skarpt sind og en omfattende viden om medicin. Det er hendes hemmelighed, indtil hun støder på en beboer i paladset, der er mindst lige så indsigtsfuld som hun er: overhoved-enukken Jinshi. Han gennemskuer Maomaos facade og gør hende til en tjener for ingen ringere end kejserens yndlingskonsort… så hun kan smage damens mad for at tjekke for gift!

Ved sin dames side begynder Maomao at lære om alt, hvad der foregår i det bagerste palads – og ikke det hele er helt passende. Kan hun nogensinde leve et roligt liv, eller vil hendes deduktionsevne og umættelige nysgerrighed bringe hende flere eventyr og stadig flere farer?

Trailer

Folkene bag serien

 • Instruktør og seriekomponist Norihiko Naganuma (The Ancient Magus’ Bride),
 • Assisterende instruktør Akinori Fudesaka (Tsuredure Children)
 • Karakterdesigner Yukiko Nakatani (Tropical-Rouge! Precure)
 • Farvedesigner Misato Aida
 • Art Director Katsumi Takao
 • CGI-instruktør Yu Nagai
 • Fotograf Rumi Ishiguro
 • Redaktør Daisuke Imai
 • Lydinstruktør Shoji Hata
 • Musik Kevin Penkin (Made in Abyss), Alisa Okehazama (JUJUTSU KAISEN)
 • Produktion TOHO animation STUDIO og OLM

Ældre illustration

The Apothecary Diaries romaner laves til anime
©日向夏・主婦の友インフォス/「薬屋のひとりごと」製作委員会

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,