Der er stadig en Hollywood film udgave udgave af den populære men lange Shonen Jump manga Bleach på vej. Dette er blevet bekræftet og kommenteret af Tite Kubo, manden bag mangaen, for nyligt.

Filmen ser stadig ud til at blive produceret (og muligvis skrevet af) Peter Segal, som er mest kendt for at have produceret flere af Adam Sandlers film. Dan Mazeau, forfatteren til Wrath of the Titans, er også med.

Der går rygter om at mangaen, som har kørt siden 2002, snart slutter, hvilket kan have fået Viz Media, the ejerne af film rettighederne til Bleach, til at lede efter nye måder at tjene penge på serien på, hvilket bragte dem til Warner Bros.

Der er ingen datoer for produktion endsige udgivelse af filmen endnu.

Kilde Sankaku Complex (ADVARSEL! Siden indeholder materiale der er 18+)
Kilde TG Daily