Wave har åbnet for forudbestilling af den næste 1/10 skala (det er de dog alle) figur i deres Beach Queen serie, og det er ingen ringere end Saber fra Fate/Extra (フェイト/エクストラ) i en meget farverig iøjnefaldende bikini (der vist også har push-up sådan som hendes bryster svulmer opad).

Som sædvanligt er hudfarven god og modelleret glimrende (forventer man så også af Beach Queen efterhånden trods det lave prisleje). Hendes opsatte hår er også rigtig flot, både i farvelægning med gode nuancer i det blonde og modelleringen af den måde det er sat op på. Der er dog lige lovligt meget push op i hendes bikini-top, men det passer på den anden side med nogle rigtige bikinier, så det er vel ikke et kritikpunkt. Iøjnefaldende er den farverige bikini i hvert fald, og sammen med hendes store smil og de levende øjne gør det at hun virker rigtig glad.

Hun udkommer til sidst i september 2012, til en anbefalet pris på 3990 yen. Hun kan forudbestilles hos CDJapanHobbyLink Japan og Hobby Search, jeg er personligt ret fristet.

Kilde Alafista

Kategoriseret i: