Ikki Kajiwara og Tetsuya Chibas manga Ashita no Joe (Tomorrow’s Joe) fra 1968 var en barsk bokse manga der kom før Rocky. Den fulgte Joe Yabuki, en forældreløs fra slummet i Tokyo efter krigen, og de prøvelser han går igennem for at slå igennem som bokser. En af seriens afgørende tragedier involverer at tabe vægt for boksning, så med selvbevidst kiksethed reklamerer Joe nu for vægt kontrol sodavand.

Kirin Mets Cola er en kulsyreholdig “fedt sprængende helse drik” der påstår at “drikken indeholder en ufordøjelig form for dextrin, der nogen gange er brugt som et fiber supplement, hvilket begrænser kroppens evne til at absorbere fedt fra maden.”

Produktet udkommer i Japan denne uge med målgruppen mænd over 30, og Joe er blevet hyret som talsmand. I en reklame ser træner Danpei bestyrtet på Joe, der spiser pizza og hamburgere, men Joe forsikrer sin træner at hans diæt er udmærket, idet han drikker den fedt blokerende Kirin Mets Cola.

Kilde Akiba Research Institute

Kilde Crunchyroll

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,