Ifølge obi båndet om det 6 bind af mangaen er der en TV anime adaptation af Hikagi Tatsuhikos action-fantasy serie Dansai Bunri no Crime Edge på vej. Det er planlagt at den får premiere på japansk fjernsyn til foråret 2013.

Haimura Kiri er en tilsyneladende normal dreng med et lille problem: han er besat af at klippe andres hår. En dag møder han Mushiyanokouji Iwai, “Hår Dronningen” der ikke få sit hår klippet på grund af en nedarvet forbandelse. Kiri finder ud af at hans saks, “Dansai Bunri no Crime Edge” er det eneste der kan klippe det. Han havde dog ingen anelse om at deres møde udløste begyndelsen på et gammelt mord spil om at dræbe  “Hår Dronningen” med de forbandede dræber redskaber “Killing Goods.” Kan Kiri beskytte Iwai fra Killing Goods ejerne? Lad spillet begynde!

Kilde polyphonicar
Kilde Moetron

Kategoriseret i: