Ifølge obi båndet om femte bind af Yoshida Morohes romantisk-komedie manga serie Inari, Konkon, Koi Iroha. er der en anime adaption under produktion.

うか様 af ひとり土下座

Fushimi Inari er håbløst forelsket i hendes klassekammerat Tanbabashi. En dag forsøger hun at kommunikere med ham, men det fejler, og hun ydmyger ham foran hele klassen. Han nægter at godtage hendes undskyldninger, og, for at gøre tingene værre, opdager hun at han sandsynligvis er forelsket i deres utroligt søde klassekammerat Sumizome.

Hun har alle disse ting i tankerne da hun bliver tilkaldt af Uka-no-Mitama-no-kami, en bleg ræve gudinde. Som tak for at redde et lille ræve-ånde væsen før skolen den dag tilbyder gudinden at opfylde et enkelt af Inaris ønsker. Uden at tænke over det ryger det ud at hun ønsker at være Sumizome. Som man kan forvente går dette ikke nær så godt som Inari havde håbet på, og den venlige gudinde bryder en gudinde-regel for at give Inari evnen til at skifte sig selv tilbage. Nu kan Inari ændre sin egen form som hun lyster, og det at bruge hendes ny evne er meget fristende som hun bliver ved med at forsøge at vinde Tanbabashis hjerte. Men hvis Inari skilter med sin evne kan både hun og gudinden ende med at få problemer med Amaterasu!

Kilde IEE80211ABGN
Kilde
Moetron

Kategoriseret i: