Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

The Third afsnit 1

The Third afsnit 1

Efter en stor krig er jorden dækket af ørken, der er befolket af de få overlevende mennesker.
De mystiske Thirds, mennesker med tre øjne, opdager et meteor, der tilsyneladende er mere end det ser ud til.
Pigen Honoka tjener til dagen og vejen ved at dræbe dyr i ørkenen. Hun og hendes intelligente tank har en mission om at dræbe en flok kæmpeedderkopper, der har overtaget en byggeplads, og den bliver gennemført hurtigt idet Honoka er enormt god med sit sværd. Hun har da også tilnavnet ”sværd-danseren”, men hendes tank mangler heller ikke slagkraft.
En nat finder de pludselig en mystisk mand gående i ørkenen, men han er ved at blive angrebet af kæmpemyrer…


The Third er en post-apokalyptisk anime om en pige, der er ekstremt god til at kæmpe. Alene de ting burde allerede have skaffet den en god del fans, men heldigvis er det andet end bare overfladen der er god. Grafisk er der en del gentagelser, men baggrundene er tegnet godt og animationen i action-scenerne er meget flydende. Musikken er stille og er med til at lægge en lidt melankolsk stil, hvilket lægger en stor kontrast til action-scenerne. På den måde er serien både stille og action-fyldt, hvilket kan virke lidt underligt men egentlig er det en udmærket blanding.
En irriterende ting er dog de citater, som Honoka er så glad for. Medens de er med til at definere hendes person er det lidt spøjst at hun det ene øjeblik er fyldt med krudt og energi og det næste citerer poesi. Måske er det dog egentlig tættere på et rigtigt menneske end de typiske anime-stereotyper der er på én måde hele tiden?
Mange vil måske tænke på den engelske Tank Girl når de hører ”pige og hendes tank i en post-apokalyptisk verden”, men The Third vælger en langt mere stille vej og er umiddelbart en af de mest lovende serier denne sæson.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X