“Papermoon” er den 9. single fra Tommy heavenly6, og den 16. single i alt af Tomoko Kawase, som er hendes rigtige navn. Den udkom den 10. december 2008, og bliver brugt som den anden opening til animeen Soul Eater.
Siden hun gjorder comeback med hendes gruppe “The Brilliant Green”, har hun ligget meget stille med hendes solokarriere, og Pepermoon var hendes første single i over et år. Sangen nåde en 10. plads på Oricon singles chart.

Tomoko er en japansk sanger, sangskriver producer og model fra Kyoto. Hun gik til at starte med, under navnet Tommy February6 (February6 er hendes fødselsdag) men er senere skriftet over til Heavenly6. Grunden til dette var, at hendes originale koncept med hendes første navn skuffede hende, og at det ikke længere kunne beholde sin uskyld. Og med udgivelsen af hendes 5. album, udgav hun også sin første single under hendes nye navn. Som hun senere fortalte, så blev Tommy Heavenly6 født af en drøm som Tommy February6 havde. Hun ville indeholde alle de aspekter af hendes personlighed, som hun havde holdt nede så længe. Ud over det, så ar hun ikke en erstatning for hende, men en ny ting, og holder derfor de 2 karakteres karrierer adskilte.

I videoen vil der forekomme ting, som måske kan virke underlige. Men nogen af dem referere til nogle andre af hendes videoer, som for eksempel den julemand der er med i den. Temaet for videoen er ellers Troldmanden fra Oz, som man meget hurtigt finder ud af.

Kategoriseret i:

Tagged i: