Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

.hack//roots afsnit 1

.hack//roots afsnit 1

Der er kommet en ny udgave af The World, der er kraftigt plaget af PKs, player killers, personer der dræber andre spillere.

Haseo, en twin-blade, er netop blevet dræbt af nogle sådanne, men manden Ovan genopliver ham og taler med ham om at han har en fremtid i spillet. Ovan mener tydeligvis at Haseo er noget specielt, men Hase bryder sig ikke specielt om spillet og overvejer at stoppe. Han får en snak med en katte-lignende spiller om hvordan spillet virker, møder flere folk og bliver til sidst angrebet af nogle PKs igen. Pigen Shino redder ham dog fra dem og opfordrer ham til at spille videre.

En af de nyere .hack serier, der både er mere af det samme men som også har mistet en del af charmen fra de tidligere. Hvor de tidligere serier ikke brugte specielt meget indforstået jargon og næsten kunne gå for at være fantasy-serier gør roots hele tiden tydeligt at det er et spil. Udtrykket PK bruges fra starten og en af de store samtaler i afsnittet er en forklaring på forskellene mellem party og general chat, noget der helt klart vil vække genkendelse hos folk der spiller mmorpgs men nu ser man jo anime, man spiller ikke et spil.

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Her er den anden trailer for fjerde sæson af den populære serie, der begynder til vinter 2023.

Cosplay og mode

Lum og Ataru i deres 2022 udgave reklamerer for sko.

Anime

De første 10 afsnit af anden sæson af Record of Ragnarok anime adaptionen kommer på Netflix den 26 januar.

Anime

Handymanden drager ud på sin færd til januar 2023.