“Our Steady Boy” er lavet af Yui Ogura og Kaori Ishihara som er et Japansk pop idol duo. Om selve denne gruppe er der ikke mere info. Så lad os se på de 2 piger vær for sig.

Yui Ogura (小 仓 唯 Ogura Yui?) er en japansk stemme skuespiller, pop idol, sanger og skuespiller. Ud over at være medlem af denne idol duo, er hun også med i idol gruppen StylipS (også sammen med Kaori, samt Arisa Noto og Maho Matsunaga). Hun er også en del af den japanske popgruppe Happy! Style Rookies.

Kaori Ishihara (石 原 夏 织 Ishihara Kaori) er en japansk pop sanger, stemme skuespiller, idol, og skuespiller, samt forvalte af Up-Front i Happy! Style Rookies. Hun er medlem af Team Dekaris, StylipS og så som nævnt før, idol duoen YuiKaori. Som en solo sanger, har hun indspillet flere karakter sange, hvor hun synger i stemmen af en af ​​hendes anime figurer. Et par af disse singler har lagt på Oricon charts.

Sangen “Our Steady Boy” Bliver brugt som ending til KissXSis (TV) animeen i alle afsnit med undtagelse af det sidste afsnit, hvor de samme 2 har lavet slutsangen “Futari” (ふたり).

Kategoriseret i: