Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

AirGear afsnit 1

AirGear afsnit 1

Drengen Ikki bor hos fire søstre, og en dag sniger han sig til at se den enes film. Den handler om Air Trek, motoriserede rollerblades som folk laver halsbrækkende stunts på. Han bliver opdaget og skældt huden fuld, men senere finder han et rum i huset hvor der står en stor stak Air Trek udstyr. Han stjæler et par skates og går i gang med at udforske den ny verden, der har åbnet sig for ham.

AirGear er endnu en serie baseret på en Oh! Great manga, og ligesom sin forgænger Tenjou Tenge klarer den ikke springet til animation vildt godt.
Handlingen er den klassiske historie om teenagedrengen der ikke er god til noget men er stædig og som så bliver det. I det her tilfælde er det så street fighting på rollerskates, hvilket ville være originalt hvis det ikke lige var for Jet Set Radio, men det er ikke for den del man ser serien men på grund af actionen. Der er noget fanservice i serien, og scenerne mellem duellerne er fyldt med denne frem for at uddybe personerne, men taget i betragtning at det er en Oh! Great serie er det holdt på et ret lavt niveau.

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Her er den anden trailer for fjerde sæson af den populære serie, der begynder til vinter 2023.

Cosplay og mode

Lum og Ataru i deres 2022 udgave reklamerer for sko.

Anime

De første 10 afsnit af anden sæson af Record of Ragnarok anime adaptionen kommer på Netflix den 26 januar.

Figurer og merchandise

Fire kommende figurer af bestemte og fyrige karakterer der udkommer mellem maj og august 2023.