Shunichi Miyamoto er en japansk sanger og stemmeskuespiller. Han er mest kendt for at have sunget sange til animeen D.N.Angel.
Han fik sin sang debut med singlen “Byakuya: True Light”, openingen til D.N.Angel. Han blev hurtigt en kontrakt med JVC Music som solo artist og begyndte at udgive sin egen musik. Hans første mini-album, Anges (som betyder “engle” på fransk) indeholder mange af de sange, der blev brugt i D.N.Angel, nemlig “Michishirube” og live-versioner af “Byakuya: True Light” og “Caged Bird”.

Han blev kastet med rollen som Shani Andras i Mobile Suit Gundam SEED. Det ser dog ikke ud til, at han har lavet så meget andet voice-virkende ud over denne rolle og en eller to minde roller i et par andre anime, herunder D.N.Angel.

Han har også startet sin egen internet radio kaldet Miyasoba, der løber hver fjortende dag. Han dækker en række forskellige ting for hver episode såsom læsning af breve/hilsner han har modtaget med posten eller e-mail, previews af sine nye sange eller nogle klaverstykker han stadig arbejder på, samt at tale om hvad der er nyt med hans nuværende liv og planer.

Kategoriseret i:

Tagged i: