Der er en anime adaptation af Kasukabe Takerus (forfatter) og Yukiwos (illustrator) romantisk-komedie light novel serie Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Love Come wo Zenryoku de Jyama Shiteiru (My Multi-Choice Ability is Completely Ruining my School Romantic Comedy) på vej. Annonceringen kom i maj nummeret af Monthly Shounen Ace magasinet.

“Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Love Come wo Zenryoku de Jyama Shiteiru” light novel lave til anime

Historien handler om en high-school dreng kaldet Amakusa Kanade med en overnaturlig evne, der er kendt som “zettai sentakushi,” der tvinger ham til at vælge en af de to muligheder der dukker op i hans hoved som i et spil — ellers forsvinder det ikke. Hvad han vælger bliver virkelighed.

“Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Love Come wo Zenryoku de Jyama Shiteiru” light novel lave til anime

En dag får han to valg. 1.) En smuk pige bliver forelsker i ham; eller 2.) Falde fra et tag i drag. Han valgte mulighed “1″ og en blond pige kaldet Chocolat falder for ham.

“Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Love Come wo Zenryoku de Jyama Shiteiru” light novel lave til anime

Kilde IEEE80211abgn
Kilde Moetron

Kategoriseret i: