Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Pokémon temaet synges for sidste gang af Ash japanske stemme

Ash’ stemmelægger synger Pokémon temaet en sidste gang inden hun stopper i rollen.

hMKf5mE3sdo

For at fejre afslutningen af et af de længste kapitler i anime-stemmeskuespiller-historien inviterede YouTube-kanalen The First Take stemmen bag Satoshi/Ash, Rika Matsumoto, til at synge “Mezase Pokémon Master” (“Aim to Be a Pokémon Master”), den originale japanske åbningstemasang til Pokémon anime serien.

“OK, lad os have det sjovt,” siger Rika Matsumoto, mens hun tager sit headset på og går hen til mikrofonen. Og det er kun rimeligt, at Matsumoto morer sig, for hun har holdt anime-fans underholdt i 26 år nu som stemmen til Satoshi, alias Ash, Pokémon animeens hovedperson.

Matsumoto har lagt stemme til Satoshi, siden den allerførste Pokémon anime-episode blev sendt i Japan den 1. april 1997, og vil fortsætte med at gøre det i den 1.234., som sendes den 24. marts (i aften). Denne episode vil også være den sidste med Satoshi som seriens hovedperson, efter en sejr i Pokémon-verdensmesterskabet i november.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Anden sæson af Malevolent Spirits: Mononogatari serien om en klan der arbejder med ånder der besætter ting får premiere om under en måned.

Figurer og merchandise

Fire nendoroids der udkommer i sidste kvartal 2023. Fra heste over en lærling til den måske største vampyr af dem alle.

Anime

Anden del af Masamune-kun's Revenge, der har den mundrette titel Masamune-kun's Revenge R, begynder om under en måned.

Mad

Pizza Hut Japan forsætter deres alternative pizzaer med en variant der blander to kendte wiener mad-produkter: pølser og kaffe.