For at fejre afslutningen af et af de længste kapitler i anime-stemmeskuespiller-historien inviterede YouTube-kanalen The First Take stemmen bag Satoshi/Ash, Rika Matsumoto, til at synge “Mezase Pokémon Master” (“Aim to Be a Pokémon Master”), den originale japanske åbningstemasang til Pokémon anime serien.

“OK, lad os have det sjovt,” siger Rika Matsumoto, mens hun tager sit headset på og går hen til mikrofonen. Og det er kun rimeligt, at Matsumoto morer sig, for hun har holdt anime-fans underholdt i 26 år nu som stemmen til Satoshi, alias Ash, Pokémon animeens hovedperson.

Matsumoto har lagt stemme til Satoshi, siden den allerførste Pokémon anime-episode blev sendt i Japan den 1. april 1997, og vil fortsætte med at gøre det i den 1.234., som sendes den 24. marts (i aften). Denne episode vil også være den sidste med Satoshi som seriens hovedperson, efter en sejr i Pokémon-verdensmesterskabet i november.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,