Ugens manga: Tenjo Tenge

6. maj 2013 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Denne Ugens manga er en mere voksen action serie med masser af kamp, blod og sex.


De to bøller Suichiro Naga (kort gut med blond strit-hår) og Bob Makihara (stor afrikaner med dreadlocks) stormer deres ny highschool og tæver alt og alle der stiller sig i vejen for dem. Den lille pige Aya Natsume stopper dem dog, forvandler sig til en ekstremt veldrejet voksen pige og tæver dem nådesløst.

Efter at Nagi ryger gennem vægen og taget på bygningen under lander han ovenpå Ayas lillesøster Maya, der (nøgen selvfølgelig) tager bad. Da han er den første fyr der ser hende nøgen og hun mærker et ryk i skæbnens tråde – en evne hun der går i arv blandt Natsume kvinderne – kysser hun ham og siger at de skal giftes.

Derefter er de to slagsbrødre fra gaden involveret i Natsumes dojo og kampklub på skolen og dens kamp mod det undertrykkende elevråd, der ikke er bange for at tæve og dræbe elever for at opretholde deres magt…

Læs min anmeldelse af mangaen.