Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Ugens anime: Cat God

Jeg er tilbage med anime I kan streame gratis og lovligt, nemlig Cat God der kan ses på CrunchyRoll.


Serien handler om en række japanske guder, der bor blandt almindelige mennesker her i det 21 århundrede. Den primære gud/hovedperson er Mayu, en katte gudinde der er blevet smidt ud fra den guddommelige verden. Hun bor hos Yuzu, der er en forældreløs menneskepige der driver en antikvitetsforretning hun har arvet af sine forældre. Vi hører om de forskellige problemer de lokale guder har, og undervejs støder vi på Sol gudinden, Måne gudinden, Inaris ræve tjenere, gudinden for fattigdom, kirsebærblomst gudinden, en drømmespiser, en spøgelseskat, dæmon rotter og flere til.

Det hele er meget kaotisk, især i første del af serien der ikke har et dybere plot, men dette ændrer sig midt i serien. Ikke at det komiske og kaotiske forsvinder, men serien får et mere sammenhængende plot og seriøse øjeblikke i anden halvdel.

Animationen og billederne er simple men skarpe; de gør deres job og passer godt til seriens stil med dens chibi tegnefilmsagtige stil.

Musikken er ret standard for nyere serier med generisk musik i løbet af afsnittene og fængende pop åbnings og slutsange. Ikke noget man ønsker at købe på CD men de gør deres job.

Samlet er det en udmærket og underholdende kaos komedie, og man lærer en smule om japansk overtro og religion undervejs hvilket jo ikke skader.

Billeder Kitsuneverse

Klik for at kommenterer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X