To kapitler til at "Soul Eater" mangaen slutter

To kapitler til at “Soul Eater” mangaen slutter

10. juni 2013 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Square Enixs Shounen Gangan magasin har annonceret at der kun er to kapitler mere før mangaka Oukubo Atsushi afslutter sin Soul Eater manga.

To kapitler til at "Soul Eater" mangaen slutter

Serien (både mangaen og animeen lavet over den) foregår på “Death Weapon Meister Academy” og handler om tre hold af en weapon meister og (mindst et) menneskeligt våben. Målet er at gøre den sidstnævnte til en “death scythe” som kan bruges af akademiets leder Shinigami, personificeringen af døden. For at opnå dette skal de samle sjælene fra 99 onde mennesker og en heks, i den rækkefølge, ellers skal de begynde forfra.

To kapitler til at "Soul Eater" mangaen slutter

Kilde Alafista