“Akuma no Riddle” mangaen laves til anime der kommer i 2014

“Akuma no Riddle” mangaen laves til anime der kommer i 2014

11. juni 2013 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Ifølge juli nummeret af Newtype magasinet er der en anime adaptation af Kouga Yuns (forfatter) og Minakata Sunaos (illustrator) action-drama manga serie Akuma no Riddle (Dæmon Gåden / The Demon Riddle / 悪魔のリドル) i produktion med planlagt premiere engang til næste år (2014).

“Akuma no Riddle” mangaen laves til anime der kommer i 2014

Forfatteren Kouga Yun har tidligere arbejdet på mangaer som Loveless, Earthian, Kill Me, Yousei Jiken, Genji og Gestalt.

Beskrivelse
På en kostskole for pige, hvor hver elev er en lejemorder, er de kun ude efter ét liv: “Ichinose Hare”. “Azuma Tokaku” er således en lejemorder der skiftede skole for at angribe hende, men hun bliver langsomt tiltrukket af “Hare”og beslutter at beskytte hende. Ekstremt skole liv START!

Kilde Moetron