Vi bliver ved de mere seriøse og triste film om “virkelige” japanere med Boku no Hatsukoi wo Kimi ni Sasagu.


Takuma er en dreng, der har fået at vide at han vil dø før han bliver 20, og Mayu er en pige, som er forelsket i ham.

Historien begynder, da de er små børn. Mayu, hvis far er læge, møder Takuma, der er indlagt på hans arbejdsplads. De udvikler følelser for hinanden, men Mayu hører om Takumas dødelige sygdom og at han vil dø, inden han fylder 20 år. De fortvivlede børn giver hinanden et løfte trods den usikre fremtid.

Tiden går, og pigen bliver en ung kvinde og drengen en ung mand. Mayu fortsætter med at støtte og elske Takuma. På den anden side skubber Takuma, der ved at hans dage er talte, hans følelser for Mayu væk og distancerer sig fra hende. Han kan ikke tåle at se hende græde eller såre hende mere end han allerede har gjort. Så Mayu møder en anden mand, der har følelser for hende, og Takuma møder en kvinde, der har den samme sygdom, og deres følelser for hinanden begynder at vakle.

Misforståelser, usagte tanker, frustrationerne og ærgrelse i ungdommen. Hvad vil der blive af deres kærlighed mens uret tikker væk for Takumas liv?

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,