Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

Ugens spil: Legend of Legaia

021230leg3

Jeg fortsætter med de klassiske, ældre spil der har underholdt mig meget og som jeg ser tilbage på med så gode minder at bare det at høre titlen får mig til at smile – ugens spil er nemlig Legend of Legaia.


Gud skabte verden og menneskene og for at hjælpe menneskene skabte han Seru’erne, der er levende krystaller der er i stand til at give en menneskelig bærer overmenneskelige kræfter. Verden levede lykkeligt og i fred indtil the Mist, en underlig tåge, en dag dukkede op. The Mist gjorde at Seru begyndte at angribe mennesker og de mennesker, der bar Seru, blev til monstre.
Siden har verden levet i frygt men lever i håbet om at nogen en dag vil drive the Mist væk. Dette bliver drengen Vahns opgave. Han drager rundt i Legaia (navnet på verdenen) og vækker såkaldte Genesis træer, træer der er i stand til at drive the Mist væk fra det område de vokser i, til live. Han får hjælp og nogle venner og nogle Ra-Seru, intelligente Seru der ikke bliver ændret af the Mist. Sammen drager de rundt i verden for at udrydde the Mist…

Læs min anmeldelse af spillet

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X