Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

Ugens manga: The Cherry Project

000326cherryp1

Siden sidste uges “Ugens manga” var en kendt titel er her en mere obskur igen, omend af en kendt manga-ka: The Cherry Project af Naoko Takeuchi, kendt for Sailor Moon.


Chierry Asuka er datter af en forhenværende skøjteløber, der deltog i OL. Hun har arvet hendes fars talent, men har aldrig forsøgt at blive god til det. Hun er dog meget vild med en junior-champion, som hun så som tolvårig.
En dag ramler hun (bogstaveligt talt) ind i ham. Han er på hendes egen alder, og fascineres meget af hendes løb. For at få hende til at blive hans partner til parløb, som han vil forsøge at bliver mester inden han snart stopper med at løbe på skøjter, flytter han skole, så han kan komme i klasse med hende. Ham og hans venner starter en plan for at få hende overtalt, “the Cherry Project”.

Læs min fulde anmeldelse af serien

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X