Ugens anime: Demonbane

30. juni 2013 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Ugens anime er en lidt ældre serie som Crunchyroll alligevel købte til visning på trods af at den ikke havde en stor fanskare. Serien var alligevel rimeligt kendt men ikke direkte elsket, og det er forståeligt idet delene den består af er ret middelmådige (nogle ville sige ringe) men helheden er alligevel udmærket og absolut underholdende.


Magi og teknologi eksisterer begge i Demonbane, og byen hvor den foregår, Arkham City, er ikke just det rareste sted at bo. Den onde organisation Black Lodge, der har mægtige magikere og teknologi, terroriserer byen og ikke engang politiet kan opretholde orden. De eneste der sætter sig imod er Hado Fiancial Group og en usandsynlig helt.

Daijuuji Kuro er en detektiv. Livet i Arkham City er ikke let for Kuro, og han er heldig hvis han har penge nok til næste måltid mad. Heldigvis har Hado Financial Group hyret ham til at lede efter en magisk bog.
Medens han leder efter bogen støder han på Al, en pige som jages af Black Lodge. Han ender med at lave en kontrakt med hende, der i virkeligheden er den magiske bog han leder efter.
Med sin nye magiske kræfter og Deus Machina Demonbane til låns af Hado kæmper Kuro og Al sammen for at beskytte byen og styrte Black Lodge.


Læs hele min anmeldelse af serien

Serien kan som sagt ses gratis og lovligt på Crunchyroll