Wake Up, Girls! TV anime idol serien begyndte på japansk TV i dag den 10 januar 2014, og filmen over den, Wake Up, Girls!: The Seven Idols, har også haft premiere i de japanske biografer. Begge kan ses på Crunchyroll.

Wake Up, Girls! bliver vist på japansk TV hver fredag her fra den 10 januar klokken19:30 om aftenen for betalende brugere og en uge efter for gratis brugere – også dem her i Danmark.

Filmen, Wake Up, Girls! – Seven Idols, kommer også i dag fredag den 10 januar men klokken 18:40 – det er første gang at Crunchyroll viser en film fra Japan samtidig – læs mere på www.crunchyroll.com/wakeup.

Wake Up, Girls! foregår i Sendai, Japans nordøstligste Tohoku region. Et lille firma, Green leaves Entertainment, der engang stod for karriererne for talenter som magikere, modeller og andre entertainere, er nu ved at lukke da deres sidste talent siger op. I et forsøg på at redde firmaet besluttet direktøren at lave en idol gruppe og sender manager Kouhei Matsuda ud for at finde nye talenter. Her møder han en særlig pige…

Trailere for “Wake Up, Girls!: The Seven Idols" anime filmen og serien

Kilde Crunchyroll

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,