Argento Soma anime

Ugens anime: Argento Soma

9. marts 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Argento Soma er en undervurderet ældre mecha serie fra kongerne af mecha, Sunrise, der har nogle interessante plot-drejninger og tanker undervejs.

Nogle år før seriens start er mennesket stoppet med at udforske rummet da metalliske alien kæmper ødelægger alt vi sender derud. De angriber os dog ikke så længe vi holder os på jorden.
Den unge mand Takuto er meget glad for sin kæreste Maki, men han er meget frustreret over at hun aldrig har tid til ham på grund af det arbejde hun laver for sin biologi-professor.
 Takuto har netop lavet en ring til hende af det ny grundstof, som han opdaget, da han modtaget en email om at hun vil mødes. Han skynder sig hen til det angivne laboratorie, hvor han ikke bliver mødt af hende men militæret, der eskorterer ham til en hemmelig base.
Maki og professoren har åbenbart arbejdet på et hemmeligt projekt for gruppen MORGUE om at genoplive en af kæmpe aliensne.
Takuto er meget forvirret og skuffet over at Maki ikke har fortalt ham sandheden om hvorfor hun var væk og skændes med hende. Før de kan blive gode venner igen bliver basen dog angrebet, den tilfangetagne alien vågner, og Maki bliver kvast under murbrokkerne.
Takuto er den eneste der overlever, og på hospitalet får han besøg af militæret, og han bliver en del af anti-alien styrkerne FUNERAL under navnet Ryu Soma. Deres bedste våben er dog den alien der dræbte  Maki, men den eneste der kan kontrollere den er pigen Hattie, der minder meget om Maki…

Læs hele anmeldelsen