Ugens amv: On and on

30. maj 2014 0 Af

Hej nørder! Håber i har en dejlig fredag i sommer solen ^^ Denne uges anime er designet til at skulle ses i et lummert lille rum hvor man bare gerne vil have at den ender så man kan komme ud og købe en slushice. Så for maksimal effekt luk alle vinduer og sid rigtig tæt sammen!

Hvis andre vil have deres videoer delt som “ugens AMV” må de endelig sende mig linket til dem, så vil jeg tage dem med i puljen, men siden det kun er en om ugen kan jeg ikke garantere at de kommer op (lige med det samme i hvert fald).

Siden YouTube er ret strikse med brug af andres musik sker det desværre jævnligt at ting som AMVer bliver taget ned, så hvis det sker og jeg ikke har bemærket det må I også meget gerne skrive til mig, så vi kan se om videoen kan findes et andet sted.