Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Database nedbrud
Database nedbrud

Blog

Database nedbrud

Så lykkedes det endeligt for nogen at belaste siden så meget at databasen (hvor alt indhold ligger) gik i stykker, men jeg har backups så der burde ikke være mistet alt for meget. Det vil dog tage lidt tid og gendanne og det vil være dumt ikke at rydde op og optimere siden samtidig (for databasen var blevet meget stor og unødvendigt “tyk”) så tempoet for nyt vil nok være skruet kraftigt ned de næste dage.

Det er dog oplagt at bruge denne lejlighed til at begynde på en praktisk taget frisk kode bag siden og samtidig få ryddet kraftigt op i dele af siden der ikke bliver brugt men tager energi at vedligeholde – energi jeg hellere vil bruge på andre ting. Med både fuldtids job og studie og formandskab i en forening har jeg nok at se til, så hvis jeg kan optimere skal det gøres. Der er f.eks. praktisk taget ingen der bruger kalenderen her på AnimeGuiden ud fra antal hits, men den tager alligevel nogen tid at holde opdateret, så det er det første sted jeg skærer. I løbet af den næste tid vil siden nok ændre sig i dette forsøg på at gøre den mere strømlinet og fremtidssikret – for stoppe med at skrive gør jeg og de andre ikke!

Database nedbrud

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Blog

Det er næsten et år siden jeg skrev om min samling af manga sidst, men den er ikke stået stille.

Blog

Jeg beklager siden har været nede i over et døgn, og de tre indlæg jeg fik lavet i går er væk, men rammen i...

Blog

Hjemmesiden indlæg burde se bedre ud på mobile enheder nu.

Blog

Der har ikke været ret megen aktivitet her på siden fordi jeg har været i sommerhus med familien, men nu er vi tilbage hjemme...