Schwarzesmarken, Muv-Luv Alternative spin-off light novel serien af Kouki Yoshimune (forfatter), Hiroki Uchida (forfatter) og Carnelian (illustrator), er ved at blive lavet til en anime. Dette blev offentliggjort i juli nummeret af Tech Gian magasinet. Der kommer mere information på et senere tidspunkt.

Schwarzesmarken – Muv-Luv Alternative spin-off anime på vej

Beskrivelse

East German Army 666th TSF Squadron “Schwarzesmarken” (Black Marks) er en special-styrke enhed der skal angribe BETA styrkerne med utraditionelle taktikker; de angriber specifikt Lux og Magnus Lux for at forhindre at BETA får fordel af ildkraft på afstand. Deres ordrer har øverste prioritet, så det er normal opførsel for 666th at ignorere allierede nød-kald der vil resultere i afvigelser fra deres originale mission, selv hvis kun for et øjeblik.

666th Squadron opererer primært i MiG-21er, og deres skvadron lederI risdena Bernhard flyver en MiG-21PF.

Offentliggørelse

Schwarzesmarken – Muv-Luv Alternative spin-off anime på vej

Light novel  forsider

Scan

Schwarzesmarken – Muv-Luv Alternative spin-off light novel forsider

Light novel reklame video

Kilde Otakomu
Kilde Moetron

Kategoriseret i:

Tagged i: