2023

Heavenly Delusion laves til TV anime

Kodansha annoncerede at Masakazu Ishiguros Heavenly Delusion (Tengoku Dai Makyō) manga inspirerer en TV anime adaption, der får premiere i 2023. Production I.G producerer animeen.

Illustration

Heavenly Delusion laves til TV anime

Beskrivelse

Inden for væggenes sikkerhed opdrages unge i børnehavestil af robotter. Mens livet dér kan virke ensformigt på overfladen, er børnene fulde af potentiale og nysgerrighed. På mange måder er det som et stykke af himlen. Omverdenen er et helvedes-landskab. Den er næsten fuldstændig fri for alt mekanisk og er nu beboet af bizarre, men alligevel magtfulde overnaturlige væsener.

Maru, ved hjælp af Kiruko, er derude rejsende på kryds og tværs af det, der engang var Tokyo for himlen. Men efter at have søgt så længe, er himlen måske mere en uholdbar drøm end en potentiel virkelighed.

Kilde

Hokkaido Gals Are Super Adorable! laves til TV anime

Kai Ikadas Hokkaido-gals Are Super Adorable! (Dosanko Gal wa Namaramenkoi) manga får en TV anime serie i 2023. Ayane Sakura vil spille hovedrollen som den kvindelige hovedkarakter Minami Fuyuki.

Beskrivelse

Gymnasiedrengen Tsubasa flytter til Kitami City oppe i Hokkaido, hvor han møder en “gal” ved et busstoppested. Synet af hende, der står alene mod det hvide snelandskab, barbenet trods den isnende kulde, fanger hans hjerte.

Kilde

Ukendt

An Archdemon’s Dilemma – How to Love Your Elf Bride laves til anime

Itagaki Hako (Danganronpa manga) har tweeted at hans An Archdemon’s Dilemma – How to Love Your Elf Bride laves til en anime. Der er dog ikke afsløret noget konkret om format eller tidsramme endnu.

Kilde

Fūfu Kōkan voksen manga laves til anime

Suiseisha har meddelt at Peter Mitsurus Fūfu Kōkan: Otto Yori Sugoi Kongai Sex (Marriage Exchange: Amazing Extramarital Sex Compared to My Husband) voksen manga får en AnimeFesta (tidligere Anime Zone og ComicFesta Anime), der vil blive vist på TV og vil også streame online (i Japan, de kommer sjældent herover). Animeen får titlen Fūfu Kōkan.

Beskrivelse

Historien handler om to ægtepar, der har været venner siden deres dage som studerende. De to par tager til en varm kilde sammen som en dobbeltdate, og bliver ved et tilfælde viklet ind i en “ægteskabsudveksling”.

Kilde

Love Live! Superstar!! får tredje sæson

“Love Live! Superstar!! Liella Live Stream” annoncerede at produktionen af en tredje Love Live! Superstjerne!! TV anime sæson er sat i gang.

Det bliver den første Love Live anime der får en tredje sæson.

Video

Beskrivelse

Den nyetablerede Yuigaoka Girls’ High School har ingen historie, ældre jævnaldrende eller ry, hvilket gør det til en skole fuld af ukendte faktorer. I dette miljø får fem piger med Kanon i spidsen et skæbnesvangert møde med skoleidoler – den dannelsesmæssige begivenhed påvirker især Kanon, der elsker at synge mere end noget andet og nu vil gøre en forskel med sin sang. En ny og lovende fremtid med fem piger med uendeligt potentiale er ved at udfolde sig!

Kilder

Crunchyroll

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,