Ifølge november nummeret af Pash! magasinet kommer der en ny original TV anime serie fra studio Trigger kaldet Kiznaiver.

Vi ved dog desværre ikke mere om den endnu, men jeg holder skarpt øje efter info om en udgivelsesdato.

Artikel scan

Kiznaiver er en ny original TV anime fra Trigger

Beskrivelse

Anime serien foregår i en fiktiv japansk by kaldet Sugomori City. En dag fortæller Sonosaki hendes klassekammerat Katsuhira: “Du er valgt til et være en Kiznaiver.” Kizuna Systemet, der lavder Katsuhira dele sine sår, forbinder ham til klassekammeraterne hvis liv og personligheder er helt anderledes end hans.

Kizuna Systemet er et ukomplet system til at implementere verdensfred der forbinder folk gennem sår. Alle der er forbundne til dette system kaldes Kiznaivers. Når en Kiznaiver er såret deler og formidler systemet såret blandt de andre Kiznaivers.

Sugomori City er bygget på genindvundet land. Men som årene går falder byens befolkning. Historien foregår i denne by hvor Katsuhira og de andre bor.

Folkene bag

  • Instruktør: Hiroshi Kobayashi
  • Serie komposition: Mari Okada
  • Original character designer: Shirow Miwa
  • Chracter designer: Mai Yoneyama
  • Animations produktion: Trigger

Character designs

Serien lyder interessant, det er en præmis der let kan blive rodet og ikke særlig troværdig hvis den ikke implementeres ordentligt, men på den anden side har Trigger en historie for at tage skæve ideer og verdener og lade dem fænge (Kill la Kill jeg kigger på dig).

Kilde Moetron

Kategoriseret i:

Tagged i: