Jeg valgte at tage den her almene nyhed med her på siden da jordfaldshuller (sinkholes på engelsk) ikke er noget vi oplever så ofte herovre.

Arbejdere havde onsdag tralvt med at udfylde et kæmpe jordfalshul der dukkede op i midten af det travle forretningskvarter Hakata i byen Fokuoka, hvor det opslugte en del af en fem-sporet gade. Fokuoka er den af den største by på øen Kyushu.

Tidligere tv-optagelser viste to separate huller støt voksende og fusionere til én, da de opslugte trafiklys, asfalt og jord foran byens hovedbanegård, nogen tid efter 05:00 tirsdag. Man kunne se støtterpiller til flere nærliggende bygninger, og af frygt for yderligere kollaps begyndte man at pumpe  beton i hullet, efter at hullet havde stabliseret sig, for at fylde det.

Man regner med at hullet opstod pga bygning af en undergrundsbane i nærheden, og derfor frygtede man yderligere kollapser. De regner med at have vejen færdig og åben igen mandag.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

,