Gantz kommer som 3DCG anime film i 2016Et lækket forside billede af Shueishas december 2015 nummer af Miracle Jump magasinet har afsløret at Oku Hiroyas Gantz manga laves til en fuld 3DCG anime film i 2016.

Sidste måneds nummer af Miracle Jump offentliggjorde at Oku arbejder på en ny Gantz manga sammen med Iizuka Keita kaldet Gantz: G, og den begynder i december 2015 nummeret.

Gantz udkom oprindeligt i Shueishas Young Jump magasin tilbage i 2000 og sluttede i 2013. Mangaen dannede også grundlag for en anime series lavet af GONZO og en to-delt live action film serie med Ninomiya Kazunari fra  ARASHI i den centrale rolle .

Jeg er ikke den store fan af film lavet i ren 3D, omend japanerne har gjort store fremskridt de senere år, men givet Gantz fokus på mennesker betyder det virkeligt meget at de har styr på detaljerne for at det ikke ser kunstigt ud.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,