World Trigger anime til efteråret søndage klokken 6:30

World Trigger anime til efteråret

14. august 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Her er det første anime nøgle billede til World Trigger, en TV anime der kommer på japansk TV her til efteråret (2014). Billedet blev afsløret til en begivenhed på en flyer, hvori der står at animeen vil gå på TV om søndagen klokken 18:30. Der fulgte også en kuglepen med flyeren.

I Mikado City (280 000 indbyggere) åbnede en “port” til en anden verden pludselig en dag. Monstre kaldet “naboer” (近 界 民 (ネ イ バ ー) Neibā, “nær-verdens folk”) kommer ud deraf og alle er bange for dem, fordi Jordens våben ikke virker imod dem. En mystisk gruppe begynder  dogat kæmpe mod naboerne. De er “Border” forsvarsagentur og skaber et forsvarssystem mod naboerne. Siden da, uagtet at naboer stadig kommer fra indgangene, har folk i Mikado By levet normalt. Fire et halvt år efter at porten åbnede for første gang,  kommer Yuma Kuga  en menneskelignende nabo, til Mikado City, hvor han møder Osamu Mikumo en Border agent.

World Trigger anime til efteråret søndage klokken 6:30

Kilde Kitakubu