Good Smile Company udgiver en 1/7 skala (25cm) høj figur af den mystiske unge pige Felia fra den populære anime serie Comet Lucifer. Figuren er baseret på det teaser billeder der blev offentliggjort da anime serien først blev annonceret og viser Felia det øjeblikket hendes tøj bliver materialiseret.

Hendes flagrende tøj gøre brug af et semi-transparent materiale i enderne for skabe en smuk følelse af gennemsigtghed, mens vingerne er blevet modelleret én efter én ned til den mindste detaljer. Den medfølgende base gengiver vand, der flyder omkring hende drevet af en mystisk kraft, hvilket understreger seriens atmosfære.

Jeg kan rigtig godt lide de sarte farver-nuancer på hendes tøj og hår, de blide farve-overgange giver sammen med den virkeligt flotte “vand” base – den er virkelig fantastisk og et højdepunkt i sig selv.

1/8 skala figuren af Felia fra Comet Lucifer anime serien udkommer til august 2016 til en anbefalet pris på ¥13.000 (743kr), men hvis man forudbestiller hende hos AmiAmi koster hun kun ¥10.300 (589kr).

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,