Personalet bag tv-anime-serien baseret på ​​Katarinas Shangri-La Frontier webroman afslørede i en ny teaser-trailer sammen med en ny teaser-illustration søndag, at anden sæson får premiere den 13. oktober. Teaser-rtraileren bemærker, at den nye sæson også vil køre i to på hinanden følgende cours (kvarte år).

Crunchyroll har bekræftet at de også vil streame den, ligesom første sæson.

eskrivelse

Den studerende Rakuro Hizutome er kun interesseret i én ting: dårligt programmerede videospil. Der er ikke noget, han nyder at gøre mere i sin fritid end at snuppe disse perler af dårlig spiludvikling, slynge sig igennem dem og til sidst besejre dem. Da han endelig løb tør for dårlige spil, blev VR-spillet Shangri-La Frontier foreslået ham.

Rakuro tager udfordringen op: han logger ind, bygger en så mærkelig karakter som muligt, der ligner et træskonæb, springer tutorial over og sætter ud for at opdage alle hemmeligheder i spillets verden. Og dette spil er episk på alle måder…

Illustration

Shangri-La Frontier anime sæson 2 teaser
Billede via Shangri-la Frontier anime’s X/Twitter

Tidligere trailer

Kilder

Kategoriseret i: